latinica  ћирилица
25/09/2020 |  15:12 ⇒ 15:23 | Аутор: РТРС

Фитнес фест Бањалука - бесплатни тренинзи (ФОТО)

У оквиру Фитнес феста Бањалука, у граду на Врбасу биће организовани бесплатни фитнес тренинзи.
Фитнес фест Бањалука (фото: facebook.com / fitnesfestbanjaluka) -
Фитнес фест Бањалука (фото: facebook.com / fitnesfestbanjaluka)

Тренинзи ће бити одржани сутра у периоду од 09.00 до 15.00 часова за Бањалучане свих узраста, уз максималан доживљај фитнеса.

Фитнес фест Бањалука је вишедневни фестивал фитнеса и здравих животних навика за грађане свих узраста, а покренут је с циљем подизања свијести грађана о значају и добробитима фитнеса у свакодневном животу.

Фестивал се ове године одржава под слоганом "Fitness for all" /Фитнес за све/, што и јесте основни циљ организационог одбора окупљеног око Центра за спортску рекреацију Мр. Хепинес.

Фитнес фест Бањалука 2019.

Грађанима је дата могућност да учествују у широкој лепези догађаја кроз шест засебних а опет узајамно повезаних цјелина: Свјетски велнес викенд (међународни догађај), Фестивал физичке активности (Европска седмица спорта), Фитнес конференција, Сајам фитнеса, Поход на Бањалуку и Одговорна социјализација.

Иако смањеног капацитета због епидемиолошке ситуације, фестивал се одржава од 19. до 27. септембра широм Бањалуке, поштујући све мјере Института за јавно здравство Републике Српске и других надлежних организација.

Фитнес фест бањалука 2019.

Тренинзи су бесплатни, а увид у распоред тренинга можете добити кликом на линк - Сајам фитнеса 2020.

- Јер, живјети здраво наше је право - поручују организатори.