latinica  ћирилица
22/09/2020 |  16:33 ⇒ 19:22 | Аутор: СРНА

Ухапшен због упада возилом у новоотворене просторије СНСД-а (ФОТО)

Мушкарац чији су иницијали С.П. ухапшен је и над њим је у току криминалистичка обрада, након што је данас возилом /квадом/ упао у новоотворене просторије СНСД-а на Сокоцу, речено је Срни из Полицијске управе Источно Сарајево.
Полиција Републике Српске - Фото: РТРС
Полиција Републике СрпскеФото: РТРС

Портпаролка Полицијске управе Источно Сарајево Весна Стокановић рекла је да је Полицијској станици Соколац пријављено данас да је лице чији су иницијали С.П. оштетило улазна врата канцеларије политичке партије која се налази у Улици цара Лазара на Сокоцу.

Фото: РТРС

- Увиђај је у току - навела је Стокановићева, истакавши да је обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево и да се предузимају све мјере и радње на расвјетљавању овог кривичног дјела.

Према њеним ријечима, у овом инциденту није било повријеђених, а кривично дјело ће квалификовати тужилац након криминалистичке обраде, саслушања свједока и осумњиченог лица.

Фото: РТРС

Према незваничним сазнањима Срне, напад је био усмјерен на кандидата СНСД-а за начелника ове општине Бојана Копривицу, а нападач је Пајо Секулић.

Како је Срни потврђено, прије неколико дана кандидату СНСД-а за начелника општине Соколац Бојану Копривици, путем Вајбера, пријетеће поруке је упутио Пајо Секулић, који је ових дана путем друштевних мрежа давао подршку Миловану Бјелици.