latinica  ћирилица
17/09/2020 |  14:11 ⇒ 14:59 | Аутор: РТРС

Цвијановић: Подршка Друштву учитеља Српске (ФОТО)

Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић поручила је данас на састанку са представницима новоформираног Друштва учитеља Српске да је учитељски позив један од најплеменитијих, али и најодговорнијих, те да подржава сваку активност и организовање чији је циљ унапређење васпитно-образовног рада, као и укупног положаја учитеља и наставника.
Састанак у Палати - Фото: РТРС
Састанак у ПалатиФото: РТРС

На састанку предсједнице Српске са представницима Друштва учитеља у Бањалуци разговарано је о циљевима и дјеловању Друштва, актуелним питањима из области просвјете, као и реформи образовања у Републици Српској, саопштено је из кабинета предсједнице Српске.

      View this post on Instagram

Разговарала сам данас са представницима новоформираног Друштва учитеља Републике Српске Учитељски позив је један од најплеменитијих и најодговорнијих, стога подржавам сваку активност и организовање које има за циљ унапређење васпитно-образовног рада, као и укупног положаја наших учитеља и наставника.

A post shared by Жељка Цвијановић (@zeljka.cvijanovic) on Sep 17, 2020 at 5:11am PDT

Представници Друштва учитеља Републике Српске увјерени су да ће Друштво остварити зацртане циљеве, афирмацију занимања и побољшање сарадње међу учитељима из цијеле Српске.

Они су захвалили Цвијановићевој за разумијевање и подршку.