latinica  ћирилица
17/09/2020 |  11:38 ⇒ 11:40 | Аутор: РТРС

Сбербанка: Готовински кредити без жираната и хипотеке

Сбербанка Бањалука нуди корисницима готовинске кредите уз многе погодности, као што су брз процес доношења одлуке, онлајн подношење захтјева, могућност избора фиксне и промјенљиве каматне стопе.
Готовински кредит Сбербанк Бањалука -
Готовински кредит Сбербанк Бањалука

Директор продаје и мрежа филијала Сбербанке Бањалука Гордан Ђукић каже да готовински кредит одобравају без жираната и хипотеке, а максималан износ кредита је до 50.000 КМ.

- Рок отплате је до десет година. Једна од многих погодности је да захтјев за кредит можете поднијети онлајн уз само један долазак у пословницу и то ради потписивања уговора - рекао је Ђукић.

Из Сбербанке истичу да су креирали понуду за клијенте којима је потребан брз и једноставан приступ кредитним средствима, за сваку намјену и замјену.

- Пословне активности наше банке су усмјерене на креирање и пружање производа и услуга који ће на брз и адекватан начин одговорити потребама наших клијената, који су нам увијек на првом мјесту - навео је Ђукић.

Захтјев за готовински кредит – за сваку намјену и замјену, као и за све остале производе Сбербанке могуће је поднијети онлајн, посредством интернет странице www.sberbankbl.ba, а аплицирати је могуће и посредством мобилног банкарства – мСбербанкБЛ и електронског банкарства - Online banking.