latinica  ћирилица
11/09/2020 |  13:50 ⇒ 19:40 | Аутор: РТРС

У акцији бањалучке полиције ухапшен Фочак Немања Јојић (ФОТО)

У Бањалуци је јуче у близини аутобуске станице ухапшен Немања Ј. (36) из Фоче, због крађе новца, сазнаје РТРС.
Полиција Републике Српске - Фото: илустрација
Полиција Републике СрпскеФото: илустрација

Приликом хапшења код Фочака који је био под утицајем наркотика пронађени су бројни предмети, за које полиција сумња да потичу из кривичних дјела.

Како сазнајемо у току је криминалистичка обрада над ухапшеним, а тужилац је наредио да се против њега достави извјештај у наредном периоду.

Сазнајемо да је ријеч о Немањи Јојићу из Фоче који је од раније познат полицији, те који је правоснажно осуђиван због извршења већег броја кривичних дјела, попут наношења тјелесних повреда, трговине наркотицима, тешке крађе, недозвољене производње и промета оружја, напада на полицајца, угрожавања безбједности.

Немања Јојић је пресуђен 25 пута до сада у периоду од 2005. до 2019. године, а против њега је због тих дјела поднесено исто толико извјештаја надлежним тужилаштвима.

У пажњу јавности доспио је у фебруару ове године, када се појавио на фотографијама са народним посланицима НСРС Драшком Станивуковићем, Небојшом Вукановићем и Јеленом Тривић.

Тривковић, Станивуковић, Јојић

Тада су се на опозиционом скупу у Фочи поред Јојића усликали и са Александром Тривковићем, познатом полицији такође по криминалном досијеу.

Јојић и Вукановић (Фото: banjaluka.net)

Јојић и Тривићева (Фото: banjaluka.net)

Повезане вијести:

Лица са криминалним досијеом на сликама са Тривићевом, Вукановићем и Станивуковићем