latinica  ћирилица
11/08/2020 |  12:55 ⇒ 13:36 | Аутор: СРНА

СДСС-у приступило 2.000 чланова

Странци демократске Српске Семберија - Мићо Мићић, основаној прије неколико мјесеци, до сада је приступило 2.000 чланова којима је приоритет добробит Семберије, саопштено је из ове партије.
Мићо Мићић - Фото: СРНА
Мићо МићићФото: СРНА

Из СДСС-а наводе да је ова странка за кратак период освојила симпатије становника Семберије и да су јој на самом почетку политичког дјеловања приступила звучна имена из политичког и јавног живота, сигурни да она настаје због правих вриједности.

- Радује нас што су грађани препознали који су циљеви и приоритети СДС Семберија и што се наша породица свакодневно повећава. Од самог почетка нам је на првом мјесту напредак нашег града, да се из дана у дан све више развија и постане лидер у Републици Српској и БиХ. Има ту много људи који су дуго били пасивни или су незадовољни отишли из политике у ранијим периодима, али су сада препознали нову енергију и враћају се у политички живот - истиче се у саопштењу.

Из СДСС-а додају да највећи број новоучлањених чине млади образовани људи који су раније били незаинтересовани за бављење политиком, а који су се идентификовали са овом партијом.

Из ове странке наглашавају да је идеја на којој су настали - повезаност политике и народа, посвећеност интересима грађана, те добробит локалне заједница с циљем започињања нових и реализације започетих пројеката.