latinica  ћирилица
08/08/2020 |  13:07 ⇒ 13:07 | Аутор: СРНА

НДП: Циљ улазак у градску власт, подршка Радојичићу

Градски одбор НДП-а Бањалука намјерава да полсије локланих избора буде саставни дио градске власти у наредне четири године, рекао је предсједник одбора Александар Лукић.
НДП Бања Лука - Фото: СРНА
НДП Бања ЛукаФото: СРНА

Лукић је након сједнице овоиг одбора на којој је представљена одборничка листа за Скупштину града истакао да су кандидати и раније на локланом ниову остваривали запажене резултате.

- Не видим проблем да тако наставимо, а на листи смо посветили пажњу младима и дамама, наравно уз своје чланове који су са нама дуг низ година - рекао је Лукић.

Шеф изборног штаба НДП-а за Бањалуку Никола Кужет је истакао да програм те странке за развој Бањалуке представља континуитет политике са којом су и раније излазили на изборе.

- Конкретне идеје на плану развоја Бањалуке у наредних 10 година изнијећемо у јавност када дође вријеме, а остаје наша подршка Игору Радојичићу - рекао је Кужет.

Он је изразио задовољство што је градска власт у претходне четири године препознала и почела имплементирати доста ствари из њиховог програма.

Сједници у просторијама бањалучког хотела "Видовић" присуствовали су предсједник НДП-а Драган Чавић и други чланови Градског одбора странке.