latinica  ћирилица
05/08/2020 |  16:10 ⇒ 16:13 | Аутор: СРНА

Рајчевић очекује убједљиву изборну побједу

Предсједник Изборног штаба СНСД-а Срђан Рајчевић очекује убједљиву изборну побједу ове политичке партије на локалним изборима у Добоју.
СНСД Добој (фото: twitter.com/rsrdjan) -
СНСД Добој (фото: twitter.com/rsrdjan)

- СНСД у Добоју је једна политичка фурија, снага која испред себе све ломи, све крши и ја вјерујем да ће тако бити и на предстојећим локалним изборима - изјавио је новинарима Рајчевић након састанка са члановима Градског изборног штаба СНСД-а у Добоју.

Он је додао да су га данас кандидат ове партије за градоначелника Добоја Борис Јеринић и чланова локалног изборног штаба упознали о плановима и активностима пред изборе.

- Уопште не сумњамо да ће побједа СНСД-а у Добоју бити толико упечатљива да ће заправо бити за примјер свим осталим локалним организацијама СНСД-а - нагласио је Рајчевић.

Јеринић је рекао да очекује увјерљиву побједу на изборима са већином одборника у локалном парламенту како би са коалиционим партнерима СНСД-а наставио започете пројекте и како би оправдали подршку Владе, предсједника Републике Српске и српског члана Предсједништва БиХ.

- Окупљени око тог јединства и око проблема обичног човјека можемо да заједнички реализујемо све те пројекте на добробит града Добоја и његових грађана, и Републике Српске - изјавио је Јеринић и додао да је побједа СНСД-а неупитна на свим бирачким одборима.

Он очекује да ће 40 одсто уписаних бирача гласати за ову странку.

Носилац одборничке листе добојског СНСД-а Сања Вулић рекла је да је одборничка листа спој младости и искуства, а да су на данашњем састанку од Изборног штаба добили одређене смјернице о вођењу изборне кампање с обзиром на специфичности ситуације са епидемијом вируса корона.

- Ја већ данас са сигурношћу могу најавити да ће СНСД имати 20 одборника у Скупштини града /од укупно 31/, а подршку ће градоначелник имати са неких 83 до 85 одсто - изјавила је Вулићева.