latinica  ћирилица
02/08/2020 |  14:08 | Аутор: СРНА

Градишка: Ухапшен возач који је побјегао са мјеста несреће

Градишка полиција је у мјесту Козинци пронашла и ухапсила Ратка Кутића из Градишке за којег постоје основи сумње да је извршио кривично дјело угрожавање јавног саобраћаја када је погинула бициклиста Ранка Поповић.
Полиција Републике Српске - Фото: РТРС
Полиција Републике СрпскеФото: РТРС

У саопштењу из Полицијске управе Градишка наводи се да су "полицијски службеници ове управе данас у 12.20 часова у Улици Драгутина Димитријевића Аписа у мјесту Козинци, пронашли и лишили слободе лице Р.К. из Градишке, за које постоје основи сумње да је извршило кривично дјело угрожавање јавног саобраћаја којом приликом је смртно страдало лице Р.П. из Градишке".

- О лишавању слободе наведеног лица обавијештен је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, који је наложио да се лице испита у својству осумњиченог, те да се против њега поднесе извјештај Тужилаштву у редовној процедури због почињеног кривичног дјела угрожавање јавног саобраћаја - додаје се у саопштењу.

Бициклиста Ранка Поповић /58/ из Градишке погинула је у саобраћајној несрећи у мјесту Козинци код Градишке приликом судара са аутомобилом "голф два", којим је управљао Ратко Кутић /61/ из Градишке, а који је потом побјегао са лица мјеста.

Несрећа се догодила синоћ у 20.35 часова у Улици Петра Мркоњића.

Повезане вијести:

Погинула Ранка Поповић, полиција трага за возачем Ратком Кутићем