latinica  ћирилица
28/07/2020 |  18:16 ⇒ 18:17 | Аутор: СРНА

Ковачевић: Урадили смо изузетан посао, Бањалука ће одабрати да наставимо даље (ВИДЕО)

Градоначелник Бањалуке Игор Радојичић и СНСД урадили су изузетан посао у протекле четири године и грађани тог града ће на предстојећим локалним изборима одабрати да заједно са СНСД-ом од Бањалуке праве још боље и љепше мјесто за све, изјавио је портпарол СНСД-а Радован Ковачевић.
Радован Ковачевић - Фото: РТРС
Радован КовачевићФото: РТРС

- Ми знамо да ће грађани Бањалуке одабрати на наставимо даље да градимо нове мостове, нове вртиће и нове школе и да од Бањалуке заједно правимо још боље, сигурније и љепше мјесто за све нас - истакао је Ковачевић.

Он је у видео објави на друштвеним мрежама навео да је "анонимни портал објавио лажно истраживање јавног мњења према којем је наводно ПДП у Бањалуци популарнији од СНСД-а", истакавши да такве резултате истраживања не би добили чак ни кад би га провели на сједници Главног одбора ПДП-а.

- Знамо да је ПДП спровео истраживање и знамо да је чак и по том њиховом истраживању јавног мњења СНСД најпопуларнија странка у Бањалуци - нагласио је Ковачевић.

Он је подсјетио да се с друге стране не смије заборавити да су то људи који су у изборној ноћи 2018. године лажно тврдили и обмањивали јавност да је њихов кандидат побиједио на изборима, а реалност је била да је Милорад Додик тог њиховог кандидата побиједио убједљивије него што је било кад, било који кандидат побиједио на изборима у Републици Српској.