latinica  ћирилица
28/07/2020 |  08:45 ⇒ 10:04 | Аутор: СРНА

Грујичић: Не давати гласове погрешним људима

Заједнички кандидат српских странака за начелника општине Сребреница Младен Грујичић позвао је грађане да га подрже и да, како је навео, због неког ситног незадовољства не дају гласове погрешним људима, јер би то допринијело расипању и губитку Сребренице.
Младен Грујичић - Фото: РТРС
Младен ГрујичићФото: РТРС

Грујичић је навео да му подршка свих партија из Републике Српске значи много.

- Сребреница је специфична средина и свако искакање би значило подјелу српског бирачког тијела. Ово је показатељ да су све странке, уз одређене замјерке, али и похвале, стале иза једног кандидата и много ће бити лакше ићи у кампању у наредном периоду - рекао је за "Еуроблиц" Грујичић, који је и актуелни начелник Сребренице.

Грујичић је напоменуо да су се за наченика Сребренице кандидовала и два независна кандидата из реда српског народа, који су се одлучили да иду мимо ставова свих партија.

Он је нагласио да је побједа неупитна уз добар и организован рад, те да ће се потрудити да својим програмом придобије и становништво које је имало примједбе и замјерке на његов досадашњи рад.

- Позивам све српско, али и бошњачко становништво које је до сада упознало мој рад, да не расипају своје гласове на кандидате које не подржавају политичке партије, јер ова одлука је резултат дуге анализе и свеукупног рада - поручио је Грујичић.

Он је додао да је у Сребреници у претходном периоду реализовано много пројеката, како од новца Владе Републике Српске и Србије, тако и од новца Савјета министара БиХ и министарстава из Федерације БиХ.

- Подигли смо фабрику која запошљава 56 људи, изградили смо вртић, те адаптирали комплетну саобраћајницу кроз уже језгро општине. Промијенили смо тротоаре, саградили два кружна тока, те асфалтирали неколико десетина километара путева - подсјетио је Грујичић.