latinica  ћирилица
27/07/2020 |  19:18 | Аутор: СРНА

Бошко Југовић кандидат за начелника општине Пале

Општински одбор СНСД-а Пале потврдио је вечерас кандидатуру Бошка Југовића за начелника општине на предстојећим локалним изборима.
Бошко Југовић - Фото: СРНА
Бошко ЈуговићФото: СРНА

Из ОО наводе да Југовић, који је и актуелни начелник општине Пале и предсједник ОО СНСД-а, добио једногласну подршку чланова општинске организације странке да се нађе у изборној трци за нови, други мандат начелника највеће источносарајевске општине.

- Овакав став, образложено је на сједници, проистиче из чињенице да је Југовић реализовао бројне пројекте на које су грађани Пала чекали деценијама, те финансијски стабилизовао општину и показао да се планским и одговорним радом могу остварити помаци у практично свим сегментима - истиче се у саопштењу.

У саопштењу се додаје да је на сједници изражено очекивање да ће Југовићеву кандидатуру подржати и партије које заједно са СНСД-ом чине коалицију на републичком нивоу.

Општински одбор СНСД-а Пале потврдио је и одборничку листу кандидата за Скупштину општине Пале чији је носилац Дамјан Шкипина, директор Студентског центар Пале и актуелни шеф одборничких клуба СНСД-а у Скупштини општине Пале и Скупштини града Источно Сарајево.

- Оцијењено је да је састав листе изузетно квалитетан, да су ту имена остварених и успјешних појединаца у привредном и друштвено-политичком животу, али и перспективних младих људи који су већ препознатљиви као активни чланови друштва, успјешни спортисти - наглашава се у саопштењу.

Општински одбор СНСД-а Пале вјерује у побједу свог кандидата за начелника општине Пале и побједнички резултат листе кандидата СНСД-а за Скупштину општине.