latinica  ћирилица
03/07/2020 |  17:12 | Аутор: РТРС

ЈУ Центар за образовање омогућио попуст од 30 одсто за "Поносне картице 2020 – цијена минус за 3+"

На састанку одржаном у просторијама ЈУ Центар за образовање одраслих коме су присуствовали директор Центра Александар Гранулић и предсједник Управног одбора Фондације "За живот" Драган Дакић, потписан је Уговор о пословној сарадњи на реализацији пројекта "Поносне картице 2020 – цијена минус за 3+".
Потписивање уговора - Фото: РТРС
Потписивање уговораФото: РТРС

Уговором је предвиђено да Центар поносним породицама омогући минималан попуст у износу од 30 одсто на своје програме формалног средњег стручног образовања и преквалификације који обухвата списак од девет занимања међу којима су и она најтраженија на тржишту рада.

Такође, попуст се односи на једанаест занимања која су данас посебно добро плаћена и изузетно тражена и то у оквиру јавно важећих програма оспособљавања. Потребно је нагласити да породице остварују додатни попуст од 10 одсто за четврто и свако наредно дијете.

Како је истакао директор Центра за образовање одраслих Александар Гранулић, то је само почетак будуће сарадње.

- Ослушкујући потребе вишечланих породица Центар ће у наредном периоду, прилагодити своје програме како би на што адекватнији начин одговорили тим потребама - поручио је Гранулић.

Драган Дакић је нагласио да овим уговором Пројекат добија нову димензију.

Осим попуста при куповини, циљ нам је да поносне родитеље запослимо ако су незапослени или да их оспособимо за боље плаћене послове те им повећамо куповну моћ, животни стандард и могућности - навео је Дакић.