latinica  ћирилица
28/06/2020 |  15:52 ⇒ 15:55 | Аутор: СРНА

Михајловић: Директни контакт са суграђанима у фокусу дјеловања

Новоизабрани замјеник градоначелника Бијељине Марко Михајловић изјавио је Срни да ће се максимално ангажовати на стварању бољих услова за живот својих суграђана, те да ће директни контакт са њима бити у фокусу његовог дјеловања.
Марко Михајловић (Фото: semberija.info) -
Марко Михајловић (Фото: semberija.info)

Михајловић је истакао да је позиција која му је повјерена веома одговорна и она га обавезује да уложи све своје напоре и да се, заједно са градским руководством, максимално ангажује на стварању још бољих услова за живот на подручју Бијељине и Семберије.

- У том смислу, важно је да на бази колационог споразума СНСД-СДСС Мићо Мићић, у наредном периоду посвећено и убрзано радимо на реализацији најзначајнијих пројеката за Семберију, као што су изградња ауто-пута Београд-Бијељина-Бањалука, која је од стратешког значаја за Републику Српску - истакао је Михајловић.

Он је оцијенио да ће реализацијом тог пројекта значајно бити унапријеђена путна комуникација и оснажени односи Србије и Републике Српске кроз бољу и ефикаснију сарадњу људи и промет робе и услуга.

- Нови ауто-пут несумњиво ће отворити перспективу за даљи развој овог краја. Поменуо бих и изградњу Дринског насипа, система за наводњавање, изградњу инфрастуктуре у Индустријској зони, гасификацију града... Све су то пројекти од којих ће грађани имати користи у свакодневном животу - нагласио је замјеник градоначелника Бијељина.

Он је оцијенио да Бијељина већ одавно има потребу и за вишенамјенском спортском двораном, чија изградња ће умногоме унаприједити спортски живот у граду, а спортским радницима и спортистима омогућити услове које заслужују.

- У овом изазовном времену, у погледу разних негативних појава које узимају данак попут пандемије вируса корона, веома је важно да стварамо што боље претпоставке које ће наше најмлађе усмјерити на прави пут, а спорт то, свакако, јесте. За све наведено, као и многе друге пројекте и идеје које желимо да реализујемо, потребна нам је подршка и сарадња свих структура власти коју, коначно, сада и имамо - рекао је Михајловић, који од сутра преузима дужност замјеника градоначелника Бијељине.

Он је констатовао да ће политичко јединство и конекција републичке и градске власти без сумње допринијети убрзаном развоју Бијељине, Семберије и цијеле Републике Српске.

- У том правцу желим несебично да дам свој допринос, а он није у потпуности могућ без сарадње са мојим суграђанима. Намјеравам да управо с њима, кроз свакодневну комуникацију, заједнички рјешавамо проблеме. Директни контакт са грађанима биће у фокусу мог дјеловања - поручио је Михајловић.

Марко Михајловић рођен је у Бијељини, а Факултет за информационе и комуникационе технологије, други степен, завршио је у Београду и стекао звање инжењер електротехнике и рачунарства - мастер.

На мјесто замјеника градоначелника дошао је са позиције директора Радне јединице за поштански саобраћај Бијељина.