latinica  ћирилица
25/06/2020 |  07:26 ⇒ 10:14 | Аутор: РТРС

РТРС плус, 10.00 - Наставак сједнице Парламента; Дан за гласање

Сједница Парламента Српске биће настављена од 10.00 часова, а на дневном реду је Приједлог закона о измјенама и допунама Закона о заштити и поступању са дјецом и малољетним лицима у кривичном поступку.
НСРС (Фото: НСРС) -
НСРС (Фото: НСРС)

Сједницу можете пратити на РТРС плусу и нашем порталу.

Предсједник Народне скупштине Недељко Чубриловић рекао је да је Дан за гласање о апсолвираним тачкама дневног реда предвиђен за данас у 14.00 часова. 

На дневном реду десете редовне сједнице је и Приједлог закона о измјенама и допунама Закона о судским таксама, Приједлог закона о измјенма и допунама Закона о јавно-приватном партнерству у Републици Српској и Приједлог закона о измјенама и допунама Закона о шумама.

На дневном реду је и Приједлог закона о измјенама и допунама Закона о концесијама, Приједлог закона о измјенама и допунама Закона о управљању отпадом, те Приједлог закона о измјенама и допунама Закона о заштити животне средине.

Пред посланицима ће се наћи и Приједлог Пословника Народне скупштине Републике Српске.

Народни посланици синоћ су сједницу завршили расправом о Приједлогу закона о заштити менталног здравља и Приједлогом закона о лијечењу неплодности поступцима биомедицински потпомогнуте оплодње.