latinica  ћирилица
02/06/2020 |  12:21 ⇒ 13:33 | Аутор: СРНА

Мајдов: Патриотску и хуману страну Славена Ристића не може нико оспорити

Свјетски првак и репрезентативац Србије у џудоу из Источног Сарајева Немања Мајдов истакао је да је изненађен хајком коју појединци воде против власника Техничког ремонта Братунац Славена Ристића.
Немања Мајдов (Фото:gradbijeljina.org) -
Немања Мајдов (Фото:gradbijeljina.org)

Мајдов је нагласио да је изненађен покушајем Ристићеве дисквалификације зато што је он велики човјек и хуманиста који несебично помаже многима којима је помоћ потребна.

- Таквог човјека и успјешног бизнисмена треба поштовати и треба да будемо срећни што ради и отвара фабрике у Републици Српској, гдје је запослио велики број људи од демобилисаних бораца, ратних-војних инвалида и оних којима је посао био најпотребнији. Он је заиста један од угледних и доказаних хуманиста и патриота у Републици Српској - истакао је Мајдов.

Овај освајач бројних медаља на свјетским такмичењима рекао је да Ристић све што ради - ради у интересу Републике Српске и њеног народа.

Мајдов је додао да се и његово име налази на списку оних које је Ристић помагао на путу до свјетског успјеха и као члан тима "Мајдов" за Олимпијске игре.

- За све што је чини за Републику Српску и људе у њој треба да му будемо захвални јер је ријеч о поштеном човјеку, чију патриотску и хуману страну, коју је безброј пута показао, не може нико оспорити - закључио је Мајдов.