latinica  ћирилица
31/05/2020 |  09:57 ⇒ 09:58 | Аутор: РТС

Вучић о три године мандата: Створили смо ново лице Србије

Од земље у коју нико није полагао наду, дошли смо до земље која је међу најбољима по стопи раста у Европи и створили ново лице Србије за коју неуспјех не постоји као опција, поручио је предсједник Србије Александар Вучић поводом три године од полагања заклетве и ступања на дужност предсједника Србије.
Александар Вучић (Фото: Предсједништво Србије/Димитрије Гол) -
Александар Вучић (Фото: Предсједништво Србије/Димитрије Гол)

- Хвала вам што сте разумјели да само тешким радом можемо да мијењамо ствари. Километри које смо изградили, сви они које ћемо тек изградити, су километри наше слободе, нашег мира и наше снаге - написао је Вучић на Инстаграм налогу "buducnostsrbijeav".

То су дионице наше воље и наших снова, то су путокази зрелости, једне државе и једног народа, истиче предсједник.

- За нас неуспјех не постоји, као опција. За нас су мир и стабилност једини избор. Данас смо део демократског и слободног свијета. Хвала вам на повјерењу да будућност Србије градимо заједно - поручио је Вучић у објави.

Уз поруку је објавио и видео који илуструје најважније моменте током протекле три године његовог мандата од момента полагања заклетве, до данас.

У снимку се могу видјети сусрети Вучића са највишим свјетским лидерима, отварање бројних фабрика у Србији, градилишта, нови путеви, болнице....

Приказани су и сусрети Вучића са грађанима, радницима, уз поруку предсједника: "Хвала на повјерењу".

      View this post on Instagram

"Od zemlje u koju niko nije polagao nadu, došli smo do zemlje koja je među najboljima po stopi rasta u Evropi. Stvorili smo novo lice Srbije. Hvala vam što ste razumeli da samo teškim radom možemo da menjamo stvari. Kilometri koje smo izgradili, svi oni koje ćemo tek izgraditi, su kilometri naše slobode, našeg mira i naše snage. To su deonice naše volje i naših snova. To su putokazi zrelosti, jedne države i jednog naroda. Za nas neuspeh ne postoji, kao opcija. Za nas su mir i stabilnost jedini izbor. Danas smo deo demokratskog i slobodnog sveta. Hvala vam na poverenju da budućnost Srbije gradimo zajedno." - Predsednik Vučić povodom tri godine od polaganja zakletve i stupanja na dužnost predsednika Srbije.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on May 30, 2020 at 9:59pm PDT