latinica  ћирилица
16/05/2020 |  21:26 | Аутор: РТРС

На стадиону у Бијељини претучен тренер Радника Славко Петровић

Тренер Радника Славко Петровић претучен је на Градском стадиону у Бијељини, објавио је бијељински клуб на својој званичној Фејсбук страници.
Славко Петровић (fkdrinazvornik.com) -
Славко Петровић (fkdrinazvornik.com)

Према наводима из клуба Петровић је упозорио посјетиоце који су простор Градског стадиона користили као полигон за рекреацију те да то није дозовољено.

На Петровића је насрнуо мушкарац, најприје га ударивши неколико пута песницом, да би након тога на њега потегао пиштољ.

- До сада сам више пута упозоравао све оне који су долазили на стадион да је ово простор који користе играчи, да би тренирали те да рекреативцима није дозвољен приступ. Посебно је то сада битно у ово вријеме када смо имали ову пандемију, чиме смо покушали заштити играче од вируса короне. Након што је једно вријеме одлука кризног штаба града Бијељине о забрани кориштења терена била поштована, поново је Градски стадион постао окупљалиште бројних посјетилаца. Вечерас сам дошао на стадион да завршим послове, а пошто сам примијетио велики број рекреативаца на терену, упозорио сам се да се удаље са централног терена. Један од њих пришао ми је, ударио ме неколико пута песницом, пријетио пиштољем, прислонивши ми га уз тијело. Све се то одиграло веома брзо, а након што смо овај инцидент пријавили полицији, нападач је по мојим информацијама ухапшен, рекао је тренер Радника Славко Петровић, који је упућен у бијељински Дом здравља на љекарски преглед - пише у саопштењу ФК Радник на Фејсбук страници.