latinica  ћирилица
04/04/2020 |  08:09 ⇒ 08:26 | Аутор: СРНА

Додик: Полиција Српске увијек уз свој народ

Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик честитао је Дан полиције Републике Српске - 4. април, министру унутрашњих послова Драгану Лукачу, директору Полиције Дарку Ћулуму и свим припадницима Министарства унутрашњих послова Српске са жељом да и даље буду гарант безбједности, стабилности и владавине закона у Републици Српској.
Милорад Додик - Фото: РТРС
Милорад ДодикФото: РТРС

- Припадници Полиције Републике Српске небројено пута су до сада показали да су увијек уз свој народ и Републику Српску. Иако обављају најтеже послове, чине то достојанствено и с тога је обавеза институција Републике Српске да улажу у полицију, јер је то улагање у будућност - поручио је српски члан Предсједништва БиХ.

Он је указао да се снага полиције Српске види и данас у вријеме када се Република, као и цијели свијет бори против пандемије вируса корона.

- МУП Српске је у овом кризном времену све своје капацитете ставио на располагање Републици Српској и њеним грађаним с циљем сузбијања ширења заразе на добробит свих нас - рекао је Додик.

Српски члан Предсједништва БиХ нагласио је да је полиција један од стубова опстанка Републике Српске и гарант њене безбједности, као и безбједности свих грађана Српске те пожелио да и у будућности раде професионално и успјешно извршавају веома захтјевне полицијске задатаке, саопштено је из кабинета српског члана Предсједништва БиХ.

- Желим да вам захвалим на свему што сте учинили како би се сви грађани Републике Српске осјећали безбједно, јер сваком народу је потребна професионална, одговорна и модерна полиција и с тога смо поносни на вас" - истакао је Додик у честитки.

Српски члан Предсједништва БиХ је нагласио да се на Дан полиције, али и сваког дана треба сјетити и 782 припадника МУП-а који су уградили своје животе у темеље Републике Српске и одати им дужно поштавање.

- Још једном свим припадницима МУП-а Републике Српске желим срећан њихов и наш дан, као и много здравља, среће и успјеха у приватном и професионалном животу - поручио је Додик.

Повезане вијести:

МУП Републике Српске обиљежава Дан полиције