latinica  ћирилица
03/04/2020 |  15:48 | Аутор: СРНА

Водовод Бањалука: Обрачун за март на основу процјене просјечне потрошње

Бањалучки Водовод је, усљед епидемије вируса корона, а у складу са препорукама надлежног Штаба за кризне ситуације, ограничио своје активности, па ће потрошњу воде за март обрачунавати на основу процјене просјечне потрошње из ранијег периода, док ће из обрачуна бити изузети привредни субјекти који су обуставили рад.
Водовод - Фото: РТРС
ВодоводФото: РТРС

Из бањалучког Водовода је саопштено да ће овакав режим рада бити примијењен и за април, односно све до стављања ван снаге ванредних мјера проузрокованих стањем у вези са вирусом корона.

Из Водовода позивају грађане да, уколико су могућности, након 15. априла, а најкасније до 22, сами изврше увид у стање на водомјеру и доставе га на мејл адресу obracun@vodovod-bl.com или на број телефона 051/231-090, ради што прецизнијег обрачуна и свођења евентуалних грешака на минимум.

Приликом доставе увида у стање на водомјерима потребно је навести и име и презиме потрошача, као и адресу и шифру корисника.

- Молимо потрошаче да имају разумијевања за евентуалне грешке у обрачуну које је у оваквим околностима немогуће избјећи, а све потребне корекције биће извршене накнадно када се за то стекну услови - наводи се у саопштењу бањалучког Водовода.