latinica  ћирилица
01/04/2020 |  11:07 ⇒ 12:07 | Аутор: РТРС

Еко топлане увеле мјере у циљу сузбијања вируса корона

У складу са препорукама надлежних институција, Еко топлане Бањалука од 16. марта 2020. године увеле су ограничења која се односе на смањење социјалних контаката у оквиру превентивних мјера на сузбијању вируса корона.
Еко топлане - Фото: РТРС
Еко топланеФото: РТРС

Кориснички центар ће прилагодити рад са корисницима на начин да ће се сви контакти обављати:

– позивом на бесплатну инфо линију 0800 502 12 или на бројеве: 051/492-862, 051/492-863, 051/492-864 за домаћинства, односно на број: 051/492-866 за пословне просторе,

– имејлом на info@ekotoplanebanjaluka.com 

– писмено на адресу Булевар војводе Живојина Мишића 32, Бањалука.

Сви захтјеви, примједбе и жалбе шаљу се поштом или путем имејла.

Корисници који желе да потпишу уговор са Еко топланама д.о.о. претходно треба да позову један од наведених бројева телефона, како би се договорило закључење уговора.

Сва документација која се доставља лично, оставља се на портирници у улици Булевар војводе Живојина Мишића 32, након чега ће бити прослијеђена на протокол и на даље поступање, како не би био заустављан процес редовног рада.

Изласци на терен по жалбама корисника у вези са појединачним проблемима са гријањем, као и редовно мјерење температуре у становима и пословним просторима, пролонгираће се до успостављања уобичајеног начина рада. Техничке екипе излазиће на терен једино у случају хаварије на заједничким или кућним инсталацијама.

Све наведене мјере ће се примјењивати до 13. априла 2020. године, након чега ће се донијети одлука о даљој организацији рада.

Еко топлане настављају производни процес у редовном режиму рада што, осим редовне испоруке топлотне енергије, подразумијева праћење стања на топлификационој мрежи и благовремено отклањање евентуалних кварова на дистрибутивном систему, како би се корисницима обезбиједила несметана испорука топлотне енергије.

Испорука топлотне енергије у Бањалуци данас је уредна и нема планираних искључења.