latinica  ћирилица
31/03/2020 |  16:11 ⇒ 16:25 | Аутор: СРНА

Кошарац подржао рад Граничне полиције

Министар спољне трговине и економских односа у Савјету министара Сташа Кошарац данас се током обиласка граничних прелаза Шамац и Рача увјерио у стање у којима раде све агенције на граничним прелазима, те активностима које спроводе на спречавању ширења вируса корона и изразио пуну подршку раду Граничне полиције БиХ.
Сташа Кошарац обишао граничне прелазе Шамац и Рача - Фото: СРНА
Сташа Кошарац обишао граничне прелазе Шамац и РачаФото: СРНА

Кошарац је још током обиласка указао на значај радњи које Гранична полиција спроводи у тренутним околностима епидемије вируса корона, саопштено је из Граничне полиције.

Представници Граничне полиције БиХ упознали су Кошарца о условима у којима раде гранични полицајци, стању промета путника и моторних возила, те мјерама које Гранична полиција предузима у циљу што бржег протока људи и промета преко граничних прелаза.

У саопштењу се наводи да су Кошарца у име ове полицијске агенције примили помоћник директора за организацију и операције Драган Кулић и начелник Теренске канцеларије Сјевероисток Бијељина Велимир Пржуљ.

Током обиласка граничних прелаза, Кошарац се увјерио у стање у којима раде све агенције на граничним прелазима, те активностима које све агенције спроводе у контексту реализације свих мјера у склопу спречавања ширења вируса корона.