latinica  ћирилица
25/03/2020 |  10:41 ⇒ 10:43 | Аутор: СРНА

Привредна комора Српске: Пријавити оне који се лажно представљају и нуде помоћ

Из Привредне коморе Републике Српске упозоравају да су се на друштвеним мрежама појавиле особе које се лажно представљају као представници ове коморе нудећи и обећавајући различите врсте помоћи привредницима, те апелују да сви који добију такве поруке и понуде о томе обавијесте припаднике Министарства унутрашњих послова Републике Српске.
Привредна комора Републике Српске  (фото:komorars.ba) -
Привредна комора Републике Српске (фото:komorars.ba)

 Привредна комора Републике Српске позива привреднике и самосталне предузетнике да не насједају на различита обећања, да тим лицима не достављају личне податке, нити податке о предузећу, како те информације не би биле злоупотријебљене, саопштено је из Коморе.

Комора најоштрије осуђује понашање појединаца који злоупотребом новонастале ситуације, проузроковане ширењем вируса корона, очито желе стећи одређену корист и додатно нанијети штету привреди.

 Информације о раду Привредне коморе и свим њеним активностима у вези са проблемима које проузрокује вирус корона могу се добити на званичној интернет страници /www.komorars.ba/, позивом на званичне бројеве телефона или мејл адресе доступне на овој страници.