latinica  ћирилица
24/02/2020 |  21:36 | Аутор: ТАНЈУГ

Гобељић: Вјерујем у дуплу круну

Фудбалер Црвене звезде Марко Гобељић, стријелац ефектног гола у побједи против Војводине 2:0, изјавио је да је је сваким даном све срећнији у клубу и да вјерује у освајање дупле круне.

- Сваки гол у Црвеној звезди ми много значи, а посебно када су овако ефектни. Надам се да ће их бити још више. Можда један од најљепших у мојом каријери у црвено-бијелом дресу, ту је и гол у Крушевцу из прошле сезоне који је такође сјајан. Прославио сам погодак са Радоњићем. Видио сам да је ту испред сјевера, па сам му рекао да ћу доћи до њега ако постигнем гол - рекао је Гобељић за клупски сајт.

Гобељић је дошао до коте од 98 одиграних утакмица у црвено-бијелом дресу, а могао би врло брзо да уђе и у "клуб 100".

- Сјајан податак. Скоро три године сам у клубу, осјећам се предивно и сваким даном сам све срећнији. Надам се да нећу стати на том броју и да ћу још дуго бити Звездин војник. Међутим, битан ми је и учинак цијелог тима, јер смо ми прије свега једна велика породица. Морамо бити максимално фокусирани иако имамо сада мало већу бодовну предност, гледамо само себе да у свакој утакмици будемо још ефикаснији јер само тако можемо много. Вјерујем да ћемо се на крају са нашим навијачима радовати дуплој круни - поручио је репрезентативац Србије.