latinica  ћирилица
18/02/2020 |  14:00 | Аутор: РТС

Натко: Дошао сам у Партизан због трофеја

Фудбалер Партизана Бибарс Натко изјавио је да је у Хумску дошао како би освајао трофеје.

Натко је на првој утакмици прољећног дијела сезоне против Радника из Сурдулице био двоструки стреијлалац у побједи "црно-бијелих" од 3:0.

- Можда нисмо играли онако како се од нас очекује, али ни њима нисмо дозволили да шутну на наш гол. Имали су један шут за цијелу утакмицу. Није лако послије двомјесечне паузе одмах одиграти утакмицу на такмичарском нивоу, али ми смо одрадили наш посао, узели смо три бода и њих смо зауставили - рекао је Натко за клупски сајт.

Везни фудбалер "црно-бијелих" упитан је колико су му значиле припреме које је прошао са екипом.

- То је веома важно за мене. Током јесење сезоне сам се уклапао, покушавао да што пре уђем у такмичарску форму и прилагодим се екипи. Сада много боље познајем своје другове. Стално смо заједно, прошли смо и припреме мјесец дана и сигуран сам да ћу сада бити много бољи него што сам био - рекао је Натко.

Поред њега, на мечу са Радником стријелац је био и Зоран Тошић, са којим је својевремено играо у ЦСКА.

- У сваком моменту на терену знам шта Бамби мисли, гдје ће да крене и како ће да шутне. То важи и обрнуто, што нам обојици много помаже током игре. Зато сам и дошао у Партизан да заједно са њим и момцима подигнемо трофеј и направимо много лијепих момената за наше навијаче. Поред појединачног успјеха кроз голове важан је тимски успјех како бисмо заједно дошли до титуле.

Натхо данас пуни 31 годину, а упитан је и шта му је рођенданска жеља.

- Здравље за мене и породицу, а све остало је бонус - закључио је Натко.