latinica  ћирилица
15/01/2020 |  11:10 ⇒ 11:19 | Аутор: Агенције

Били Ајлиш написала пјесму за филм о Бонду

Били Ајлиш ће изводити насловну пјесму за 25. филм о Џејмсу Бонду "Није вријеме за умирање", потврдили су продуценти.

Талентована и популарна осамнаестогодишња пјевачица Били Ајлиш, номинована за престижну музичку награду Греми, заједно са својим старијим братом Финеасом, написала је насловну пјесму за филм о Бонду и тако је постала најмлађи умјетник који је написао и изводио насловну нумеру филмова о вољеном агенту 007.

- Луд је осјећај бити дио свега овога. Бити у прилици да напишеш насловну пјесму за филм који је дио тако легендарног серијала, велика је част. Ово је најузбудљивија франшиза која је икада постојала. Још сам у шоку - открила је пјевачица.

- Читав живот сам маштао да напишем пјесму за филм о Бонду. Веома смо срећни на прилици да имамо удјела у овако легендарној франшизи - рекао је њен брат Финеас.

У филму "Није вријеме за умирање" Бонд је напустио службу и ужива у мирном животу на Јамајци. Његов мир неће трајати дуго, када се појави његов стари пријатељ из ЦИА Феликс Литер молећи га за помоћ. Мисија у којој је потребно да избаве киднапованог научника испоставиће се много компликованија него што је било очекивано и навешће Бонда на траг мистериозном зликовцу који је наоружан новом, опасном технологијом.

Нови филм о Бонду у овдашње биоскопе стиже 2. априла, а вјерује се да ће ово бити посљедњи пут да у улози тајног агента 007 гледамо Данијела Крејга.