latinica  ћирилица
13/12/2019 |  12:39 | Аутор: СРНА

Илегално приређивање игара на срећу у Модричи и Теслићу

Инспектори Одјељења за инспекцијски надзор Републичке управе за игре на срећу утврдили су неовлаштено приређивање електронских игара на срећу у привредном друштву "Драгичевић компани" у Модричи, те је издат прекршајни налог правном лицу од 20.000 КМ, а одговорном лицу у правном лицу од 5.000 КМ.
Игре на срећу - Фото: илустрација
Игре на срећуФото: илустрација

Опрема којом је почињен прекршај откривен у сриједу, 11. децембра, привремено је одузета, саопштено је из из Републичке управе за игре на срећу.

Дан касније, инспектори су утврдили неовлаштено приређивање кладионичких и електронских игара на срећу на терминалу у бифеу "Весело вече" у Букетићу код Теслића, које је вршило лице чији су иницијали Д.Д.

Инспектор је Д.Д. забранио приређивање кладионичких и електронских игара на срећу без одобрења Републичке управе за игре на срећу, док је терминал са којим је почињен прекршај привремено одузет, а физичком лицу издат је прекршајни налог у износу од 2.000 КМ.

Инспектори Републичке управе за игре на срећу утврдили су јуче неовлаштено приређивање кладионичких и електронских игара на срећу и на терминалу у кафе бару "Дадо-М" у Прибинићу код Теслића које је вршило лице М.О.

Инспектор Републичке управе за игре на срећу је М.О. забранио приређивање кладионичких и електронских игара на срећу, терминал којим је почињен прекршај је привремено одузет, те је лицу издат прекршајни налог од 2.000 КМ.