latinica  ћирилица
10/12/2019 |  09:43 ⇒ 09:45 | Аутор: РТРС

Селак: Очекујемо још већи раст

Предсједник Градског одбора Социјалистичке партије Бањалука Горан Селак рекао је да ће Социјалисти наставити са растом у највећем граду Републике Српске, као и да ће на Локалним изборима наредне године остварити знатно бољи резултат у односу на претходне изборне циклусе.
Социјалистичка партија - Фото: РТРС
Социјалистичка партијаФото: РТРС

Селак истиче да СП у Бањалуци има повјерење све већег броја грађана, али и да је то повјерење заслужено.

Према његовим ријечима, договорено је проширење сарадње са Градским одбором Социјалистичке партије Србије у Београду, као и међусобна подршка у изборним активностима.

- Евидентан је напредак у раду, а број нових чланова показује да смо на правом путу да остваримо још боље резултате него претходних година. Синоћ смо на проширеној сједници Градског одбора договорили активности за предстојећи период и изабрали Градски изборни штаб за Локалне изборе 2020. Поред тога, стално смо на терену са грађанима и врло добро знамо колику подршку имамо и шта можемо да очекујемо. У Србији ће се избори одржати на прољеће, док су код нас избори на јесен. Према споразуму о сарадњи, предвиђена је међусобна помоћ у изборним кампањама и то је сегмент којем ћемо посветити већу пажњу – истакако је Селак.

Бањалучки Социјалисти синоћ су у Сали Народног позоришта Републике Српске одржали проширену сједницу Градског одбора на којој су се обратили предсједник СП Петар Ђокић и предсједник Градског одбора СПС Београд Никола Никодијевић.

Градски одбор Бањалука добио је подршку руководства партије за планиране активности а како истичу, посебно радује даље интензивирање сарадње са СПС Београд.