latinica  ћирилица
09/12/2019 |  20:31 ⇒ 21:46 | Аутор: РТРС

Социјалисти дају пуну подршку развоју Бањалуке (ФОТО)

Предсједник Социјалистичке партије Петар Ђокић рекао је, на проширеној сједници Градског одбора Социјалистичке партије Бањалука, да је задовољан што социјалисти дају пуни допринос развоју града и да вјерује да ће градска организација, на челу са Гораном Селаком, остварити још боље резултате у предстојећем периоду.
Социјалистичка партија - Фото: РТРС
Социјалистичка партијаФото: РТРС

- Евидентан је марљив рад Градског одбора Бањалука и посвећеност добрим резултатима. Вјерујем да ћемо већ наредне године имати још боље резултате на локалним изборима 2020. године. Социјалисти су важан дио власти на локалном нивоу и у оквиру наших задужења дали смо максималан допринос - истакао је Ђокић на проширеној сједници на којој се обратио и Никола Никодијевић, предсједник Градског одбора Социјалистичке партије Србије Београд и предсједник Скупштине града Београда.

Фото: РТРС

Једна од тачака дневног реда било је унапријеђење сарадње Социјалиста Бањалуке и Београда, о чему су говорили Никодијевић и предсједник Градског одбора СП Бањалука Горан Селак.

- Градски одбор Социјалистичке партије Бањалука одржао је 10. проширену сједницу гдје смо, поред организационих питања и планирања предстојећих активности, имали част да угостимо предсједника Градског одбора СПС Београд и предсједника Скупштине Града Београда Николу Никодијевића, и да разговарамо о проширењу постојеће сарадње наших градских одбора и договоримо заједничке активности за будући период. Анализирали смо до сада урађено и без неког лажног оптимизма, можемо најавити даљи раст социјалиста у Бањалуци, али и у читавој Републици Српској - рекао је Селак.

Он је додао да СП у Бањалуци биљежи раст броја чланова, да је унапријеђен рад градске организације и да имају снажну подршку руководства партије.

- Настављамо са радом као и до сада, сложно и јединствено и с правом очекујемо још боље резултате у предстојећем периоду - истакао је Селак.

Фото: РТРС

Никодијевић је нагласио да постоји чврста сарадња социјалиста у Србији и Републици Српској, те да ће социјалисти Бањалуке и Београда у предстојећем периоду имати још бољу сарадњу.

- Желимо да имамо исти изборни програм у Београду и Бањалуци. Имао сам прилику да упознам сјајан тим младих људи који води наш Горан Селак и вјерујем да ће социјалисти у Бањалуци бити највеће изненађење избора следеће године. Ми у Бањалуци видимо своје искрене пријатеље и сараднике - рекао је Никодијевић.

Предсједници градских одбора СП Бањалука и СПС Београд најавили су одржавање заједничке сједнице у наредном периоду, као и покретање заједничких активности.