latinica  ћирилица
06/12/2019 |  12:07 ⇒ 13:00 | Аутор: РТРС

Од суботе "Зимска варош" на Тргу Крајине

Бањалучани и сви посјетиоци од сутра ће на Тргу Крајине моћи да уживају у новом туристичком садржају у оквиру манифестације "Зимска варош", која своја врата отвара већ од 10 часова.
"Зимска варош" у Бањалуци (Фото: Горан Шурлан) -
"Зимска варош" у Бањалуци (Фото: Горан Шурлан)

Званично отварање је заказано за 18 часова, када ће наступити дјечији хор Врапчићи, хор Мама вокс, Маја Манојловић, Теодора Бараћ, те бенд Џез блес.

Богат културно-забавни програм, ексклузивне делиције и домаћи производи афирмисани у оквиру Крајишке и Херцеговачке куће, познати угоститељски брендови и зимске занимације, пуно садржаја за дјецу, клизалиште – највеће до сада, специјална соба илузија…само су неки од садржаја које очекују све посјетиоце "Зимске вароши", која ће трајати све до 5. јанура 2020. године.

– Основ манифестације су зимске кућице, које су постављене у два реда како би био обезбијеђен пролаз за посјетиоце. На Зимској вароши ће бити представљени бројни излагачи са локалним делицијама, угоститељи и слични садржаји. У идућих мјесец дана, колико траје манифестација, свакодневно ће бити извођен шаролик забавни програм, нарочито за дјецу, а у вечерњих часовима ће бити организовани бројни музички наступи. Детаљан програм ћемо објављивати сваке седмице – саопштио је организатор Центар за маркетиншки развој Бања Лука.