latinica  ћирилица
05/12/2019 |  10:50 | Аутор: СРНА

Чубриловић: Недељко Mитровић - борац за права и истину

Предсједник Народне скупштине Републике Српске Недељко Чубриловић упутио је изразе најдубљег саучешћа породици Недељка Митровића, некадашњег предсједника републичке Организације породица заробљених и погинулих бораца и несталих цивила.
Недељко Чубриловић - Фото: СРНА
Недељко ЧубриловићФото: СРНА

Чубриловић је истакао да је Митровић као члан Одбора за борачко-инвалидску заштиту Народне скупштине Српске у овом сазиву, те дугогодишњи предсједник Организације породица заробљених и погинулих бораца и несталих цивила Српске био бескомпромисни борац за остваривање права оних који су у темеље Српске узидали највредније што су могли - властите животе.

- Митровић је био човјек који је свој живот посветио борби за права њихових породица и борби за истину о страдању српског народа у протеклом одбрамбено- отаџбинском рату. Нека му је вјечна слава и хвала - навео је Чубриловић у телеграму саучешћа који је упутио у име Народне скупштине Републике Српске и своје лично име.

Некадашањи предсједник Организације породица заробљених и погинулих бораца и несталих цивила Републике Српске Недељко Митровић преминуо је синоћ у Београду у 78. години након дуже болести.