latinica  ћирилица
05/12/2019 |  09:53 | Аутор: СРНА

Оптужнице за убиство Оливера Ивановића не нуде ништа ново

Оптужнице које су подигнуте за убиство лидера Грађанске иницијативе "Слобода, демократија, правда" Оливера Ивановића не нуде ништа ново и то је оно што обесхрабрује и не улива наду, изјавила је Ивановићева супруга Милена за Блиц.
Милена Ивановић - Фото: Глас Српске
Милена ИвановићФото: Глас Српске

Она је рекла да је очекивала нове податке у оптужници и доказе, али да је разочарана што се то није десило.

Ивановићева сматра да је сумануто да се на оптужници налази Силвана Арсовић, јер је била један од Оливерових ријетких искрених пријатеља.

- Оно што сигурни знам, а ја сам неко ко је са њом провео много година, јесте да је она један од ретких искрених пријатеља и није ми јасно шта значи овај процес против ње. Могу да гарантујем да нема никакве везе са оним што јој се ставља на терет - рекла је Ивановићева.

Она каже да је у оптужници уочила много нелогичности и ствари које се не поклапају, као и да се нека имена појављују, а затим више не помињу.

- На основу голготе коју сам већ прошла са Оливером, сумњам да на /самопроглашеном/ Косову може да се спроведе праведно суђење - рекла је Милена Ивановић.

Оливер Ивановић убијен је испред сједишта Грађанске иницијативе "Слобода, демократија, правда" у сјеверном дијелу Косовске Митровице 16. јануара прошле године, са шест хитаца испаљених из, како се сумња, возила у покрету.