latinica  ћирилица
18/11/2019 |  12:23 ⇒ 12:30 | Аутор: РТРС

Сбербанка Бањалука: Интерактивна табла и лопте за ОШ "Десанка Максимовић" из Трна (ФОТО)

Годинама уназад, Сбербанка Бањалука настоји да кроз ангажмане на пројектима друштвено одговорног пословања буде укључена у активности заједнице у којој послује, те је Основној школи "Десанка Максимовић" из Трна донирала интерактивну таблу и више врста лопти за спортске активности ове школе.
Сбербанка Бањалука донирала је Основној школи "Десанка Максимовић" из Трна у општини Лакташи интерактивну таблу и више врста лопти за спортске активности. - Фото: СРНА
Сбербанка Бањалука донирала је Основној школи "Десанка Максимовић" из Трна у општини Лакташи интерактивну таблу и више врста лопти за спортске активности.Фото: СРНА

- Сбербанка Бањалука, у духу друштвено одговорног пословања, већ годинама доприноси потребама локалних заједница. Образовање има јако важну улогу у сваком друштву, те нам је из тог разлога задовољство што смо донацијом интерактивне табле, која има безброј могућности за информатичко образовање и напредовање сваког ученика, осавременили наставни процес у овој школи. Лопте за спортске активности које смо обезбједили биће у функцији игре и здравог развоја сваког дјетета. Надамо се да смо кроз ову донацију омогућили квалитетније и успјешније одвијање наставе у овој образовној установи - рекао је Александар Кесић, предсједник Управе Сбербанка Бањалука.

ОШ "Десанка Макисмовић" из Трна постала је богатија за још једно наставно средство, захваљујући донацији Сбербанке.

Радослав Савановић, директор ове школе изразио је захвалност Сбербанци која је препознала потребе ове образовне установе и дала значајан допринос овој школској установи у будућности.

- Набавком и коришћењем интерактивне табле, која има безброј могућности за информатичко образовање, побољшаћемо наставни процес у нашој школи. Лопте ће бити у функцији спортских активности и игре. Сбербанка Бањалука је овом донацијом побољшала технолошку опремљеност наше школе и дала додатну мотивацију нашим ученицима, којима ће на овај начин бити побољшан квалитет образовања - истакао је Савановић.

Друштвена одговорност је једно од основних начела пословања ове банке и важан је дио корпоративне културе, а ове донације представљају само неке у низу њихових активности, кроз које могу створити боље и напредније окружење за све нас.