latinica  ћирилица
16/11/2019 |  11:55 | Аутор: СРНА

У тучи једно лице теже повријеђено, а једно лакше

У угоститељском објекту у бањалучкој улици Ада бб дошло је до нарушавања јавног реда и мира тучом више лица, у којој је једно лице задобило теже тјелесне повреде, а једно лакше, саопштено је из Полицијске управе Бањалука.
Полиција, ПУ Бањалука - Фото: РТРС
Полиција, ПУ БањалукаФото: РТРС

- На лицу мјеста утврђено је да су у физичком обрачуну учествовала лица чији су иницијали И.Ч. и Д.Б, која су затечена на мјесту догађаја, као и лице М.Е са више непознатих лица - наводи се у саопштењу и додаје да је Полицијској управи Бањалука пријављено да је до наведеног догађаја дошло јуче у 3.10 часова.

Из ове управе наводе да је лицима И.Ч и Д.Б. указана љекарска помоћ у Универзитетском клиничком центру Републике Српске, те да је лице И.Ч задобило тешке тјелесне повреде, док су лицу Д.Б. констатоване лакше повреде.

- Полицијски службеници Полицијске управе Бањалука предузимају мјере и радње с циљем проналаска других учесника овог догађаја - додаје се у саопштењу.

О наведеном догађају обавијештен је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука који се изјаснио да је ријеч о кривичним дјелима тешка тјелесна повреда и учествовање у тучи.

- О свему је и обавијештена и Комунална полиција Бањалука - наводи се у саопштењу.