latinica  ћирилица
14/11/2019 |  09:48 ⇒ 09:50 | Аутор: РТРС

Срећни добитник освојио путовање за двоје у чаробну Москву

Сбербанка Бањалука је у октобру у сарадњи са компанијом Мастеркард организовала велику наградну игру, а главна награда је путовање за двоје у чаробну Москву.
Немања Шућур (Фото: Сбербанка Бањалука) -
Немања Шућур (Фото: Сбербанка Бањалука)

Све што је било потребно за учешће у наградној игри су Мастеркард платне картице Сбербанке Бањалука, које је било потребно користити у у мјесецу октобру.

Извлачење добитника наградне игре је извршено компјутерски, случајним одабиром 12. новембра 2019. године, а од стране независне комисије. Клијенти Сбербанке Бањалука су имали прилику да поред путовања у Москву освоје и и друге вриједне награде: два Сони телевизора ( 55“ 4К Андроид ) и два Самсунг Галакс С10+ телефона.

Главну награду, путовање за двоје у грандиозну Москву освојио је клијент Немања Шућур из Бањалуке.

Биљана Шева, руководилац Службе маркетинга и комуникација Сбербанке Бањалука уручила је ваучер за путовање у Москву за двије особе срећном добитнику, и пожељела му да ужива у чарима овог предивног руског града.

- Желим да се прије свега захвалим за ову сјајну награду. Сбербанка Бањалука је и овај пут доказала да је једна од најбољих банака и да треба користити њихове производе и услуге. Дан прије вијести да сам освојио ово путовање, постао сам отац, тако да ових дана у нашем дому влада двострука радост. Радујем се посјети највећем и најљепшем граду Русије - изјавио је при преузимању награде Немања Шућур.

Мастеркард картице Сбербанке Бањалука се могу користити на сваком продајном мјесту са Мастеркард знаком, у земљи и иностранству. Предности Мастеркард платних картица су многобројне, а само неке су могућност плаћања роба и услуга на продајним мјестима у земљи и свијету, брзе и сигурне трансакције и приступ средствима 24 сата дневно, седам дана у седмици.

Више информација о производима и услугама Сбербанке Бањалука можете пронаћи на интернет страници www.sberbankbl.ba, позивом на број Контакт центра 0800 59 999 или лично у пословницама Банке.