latinica  ћирилица
08/11/2019 |  09:40 ⇒ 10:41 | Аутор: СРНА

Додик честитао славу предузећу Технички ремонт Братунац

Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик честитао је крсну славу - Митровдан већинском власнику предузећа Технички ремонт Братунац Славену Ристићу и свим запосленим, као и отварање новог производног погона у којем ће запослење добити 26 радница.
Милорад Додик - Фото: СРНА
Милорад ДодикФото: СРНА

- Изражавам задовољство чињеницом да Република Српска има компанију као што је 'Технички ремонт Братунац' и пословне људе попут Славена Ристића, који сваке године шире производњу - истакао је Додик.

Он је нагласио да рад ове компаније има велики значај за Републику Српску и БиХ, с обзиром на то да се за Ремонтни завод Братунац чуло широм свијета, саопштено је из кабинета српског члана Предсједништва БиХ.

- Ваше предузеће има квалитетне стране купце, што је веома битно за цијелу регију и за све нас, јер заједно шаљемо поруку да је Република Српска мјесто у које вриједи инвестирати. Посебно је значајно да сте запослили нове људе и на тај начин доприносите да остану у Братунцу и Републици Српској - наводи се у честитки.

Српски члан Предсједништва БиХ изразио је жаљење што данас није у могућности да присуствује обиљежавању крсне славе и отварању погона због раније преузетих обавеза.

- Још једном честитам Вама и свим запосленим крсну славу и отварање новог погона и желим вам много успјеха у даљем раду - поручио је Додик у честитки.

Предузеће Технички ремонт Братунац обиљежиће данас крсну славу - Митровдан и отворити нови производни погон у који је уложено више од милион КМ, а гдје ће бити запослено 26 радница.