latinica  ћирилица
03/11/2019 |  08:55 ⇒ 11:43 | Аутор: Б92

Јокић водио Денвер до преокрета! (ВИДЕО)

Кошаркаш Денвер Нагетса Никола Јокић водио је тај тим до преокрета против Орландо Меџика.
Никола Јокић - Фото: AP
Никола ЈокићФото: AP

Нагетси су славили побједу на гостовању резултатом 91:87 и уписали четврту побједу у шест мечева.

Све очи су, као по обичају, биле упрте у центра Нагетса Јокића, који је изузетно лоше започео утакмицу.

Никола је на полувремену погодио тек један од укупно пет шутева, те на паузу отишао са четири поена, два скока и једном асистенцијом, без претјераног залагања у одбрани.

У другом полувремену се све промијенило. За само пар минута треће четвртине везао је осам поена, уз двије тројке, вратио осмијех на лице саиграча и повео Нагетсе до преокрета.

Тим из Колорада током друге дионице губио је са 11 поена, током треће четвртине било је -8, али је крајем исте дошло до преокрета од којег Орландо није успио да се опорави до краја меча.

И поред изузетно лоше статистике на полувремену Јокић је завршио са 20 поена (7/14), седам скокова и четири асистенције.

Поред њега истакао се Џамал Мареј са 20 поена, Гери Херис је имао 13, а Монте Морис десет. Пол Милсап је био близу дабл-дабла са девет поена и 11 ухваћених лопти.

Никола Вучевић је још један центар у низу који је имао добру партију против српског кошаркаша, те је меч завршио са 24 поена (10/16) и седам скокова. Ерон Гордон га је пратио са 21 поеном и девет ухваћених лопти.