latinica  ћирилица
22/10/2019 |  22:15 ⇒ 22:52 | Аутор: РТРС

ЛШ: Тотенхем угасио Звезду (ФОТО/ВИДЕО)

Фудбалери Црвене звезде поражени су убједљиво од Тотенхема у 3. колу групне фазе Лиге шампиона са 5:0.

Нажалост, клуб из Лондона излазак из кризе одбарао је баш у дуелу са "црвено-бијелима", који су пут Енглеске отишли са умјереним оптимизмом, али су на крају вратили се са убједљивим поразом.

Црвена Звезда -Тотенхем (фото:Tanjug/AP )

Овим поразом Тотенхем је престигао Звезду на табели, сада има четири бода, док су "црвено-бијели" остали на она три освојена против Олимпијакоса, који је остао на посљедњој позицији са једним бодом, јер је поражен код куће од Бајерна (2:3).

Већ у деветом минуту добра акција из корнера домаћих играча. Кејн је побјегао Дегенеку, скочио и главом савладао Борјана за 1:0.

Седам минута касније већ је било 2:0. Ламела је лако избацио Родића, потом је центрирао на другу стативу, гдје је Сон био потпуно сам. Јужнокорејац није пропустио овакву шансу и повећао је на 2:0.

До краја полувремена видјели смо још једну лопту у мрежи Борјана, а погодио је поново Сон у 44. минуту. Претходно је Марин погријешио на својој половини, Ндомбеле је узео лопту, повукао је и додао до Сона, који је сјајно истрчао и погодио за 3:0.

Фудбалери Тетенхема (фото: Stephen Pond/Getty Images)

Ни наставак сусрета није био бољи по шампиона Србије.

У 57. минуту Орије је повукао контранапад,асистирао Ламелу, који је остао сам у срцу казненог простора и савладао Борјана, за 4:0, да би коначан резултат поставио својим другим поготком Хари Кејн у 72. минуту.

Резултати Лиге шампиона (уторак):

Атлетико Мадрид - Бајер Леверкузен 1:0

Шахтјор - Динамо Загреб 2:2

Бриж - ПСЖ 0:5

Галатасарај - Реал Мадрид 0:1 

Јувентус - Локомотива Москва 2:1 

Манчестер сити - Аталанта  5:1

Олимпијакос - Бајерн Минхен 2:3