latinica  ћирилица
22/10/2019 |  12:13 | Аутор: РТС

Мркела: Тотенхем је најјачи тим у групи, али се не предајемо

Уочи дуела Тотенхема и Црвене звезде у оквиру трећег кола Лиге шампиона, спортски директор црвено-бијелих Митар Мркела поручио је да мисли да је Тотенхем најјачи тим у групи, али да је екипа у Енглеску отишла са жељом и вјером у добар резултат.

Оперативац најтрофејнијег српског клуба истиче снагу ривала, али не губи наду да његов тим може до доброг резултата у Лондону.

- Играћемо против једног великог противника, финалисте Лиге шампиона из прошле сезоне. По мени Тотенхем је најјача екипа у нашој групи - каже Мркела.

- Јесте у кризи резултата, има посљедњих неколико мјесеци заиста великих проблема, али чули смо и њиховог тренера и играче, који желе побједу против Звезде и излазак из те кризе, и да добију самопоуздање. Ми смо мотивисани, и овај стадион, и противник и Лига шампиона мотивишу да играмо добро. Мислим да смо на добром путу у последњих неколико година, и ова утакмица биће велика прилика за нас да покажемо да смо достојни Лиге шампиона и да можемо нешто више да урадимо од самог учествовања - рекао је Мркела.

Кључан ће бити начин на који ће екипа ући у меч.

- Мислим да ће одлучујуће бити колико ћемо ми отресито ући у ову утакмицу. Исто тако мислим да имамо квалитет и да можемо на неки начин да се супротставимо Тотенхему - додао је спортски директор тима из Београда.

Они су наравно фаворити, изразити фаворити. Али кажем, ако уђемо отресито, имамо разлога за то, да прикажу једну заиста добру утакмицу, закључио је Мркела из Лондона.