latinica  ћирилица
20/10/2019 |  15:12 ⇒ 20:12 | Аутор: СРНА

Чубриловић: Локални избори ће показати нашу снагу

Представници руководства Демократског савеза и Градске организације те странке у Бањалуци данас су додијелили око 350 чланских карата новим члановима, уз поруку да ће ова партија бити највеће изненађење на предстојећим локалним изборима.

Предсједник Демоса Недељко Чубриловић рекао је да се доласком нових чланова у Демос наставља континуитет страначког организовања и јачања утицаја партије у Бањалуци, што је важно за ову политичку опцију.

Он је новинарима рекао да је важно да Бањалука одржи континуитет и сачува почетну еуфорију све до локалних избора, који ће показати снагу и вриједност Демоса.

- У Бањалуци је до сада формирано скоро 50 мјесних одбора. Постоји интерес грађана и морамо бити на располагању онима који желе да са нама раде на грађењу ове политичке опције - рекао је Чубриловић.

Чубриловић је организацију странке на терену оцијенио веома добром, додајући да се на томе не смије стати.

Он каже да је Демос у погледу организације најснажнији у Зворнику, Бијељини и Сарајевско-романијској регији, те да се ради на јачању у Херцеговини, Приједорској регији и Посавини.

Предсједник Градског одбора Демоса Бањалука Слободан Станаревић рекао је да ће ова странка у том граду до одржавања локалних избора формирати још пет или шест мјесних одбора.

- Данас додјељујемо чланске карте за око 350 нових чланова и убијеђен сам да ће Демос бити највеће изненађење на предстојећим локалним изборима - поручио је Станаревић.

Александра Музгоња из Организације младих Демоса рекла је да се политика не може заснивати само на маркетингу, паролама и ријечима, већ на програмима, плановима и великом раду.

Свечана додјела чланских карата новима члановима Демоса уприличена је у Концертној дворани бањалучког Банског двора.