latinica  ћирилица
19/10/2019 |  19:35 ⇒ 19:43 | Аутор: РТРС

У Лушци Паланци сахрањен Бранислав Ернаут (ФОТО)

У Лушци Паланци код Санског Моста данас је сахрањен Бранислав Ернаут, који је трагично преминуо 16. октобра у 36. години живота.
Сахрана Бранислава Ернаута - Фото: РТРС
Сахрана Бранислава ЕрнаутаФото: РТРС

Ернаут је обављао послове командира вањског обезбјеђења у Казнено поправном заводу Бањалука, гдје истичу да је његова смрт велики губитак за Министарство правде, КПЗ Бањалука и друштво у цјелини.

Опроштајне говоре пред више од 2.000 пријатеља, радних колега и ожалошћеним члановима породице прочитали су Ернаутови пријатељи и радне колеге Горан Просан и Горан Селак.

Сахрана Бранислава Ернаута

- Брате наш, отишао си много прије времена, а нас остављаш да тугујемо и да те памтимо. Умјесто да планирамо славље, морамо да се опраштамо од тебе и то је оно што највише боли. Нема утјехе ни лијека за ову тугу, али остају нам лијепа сјећања на тебе и на вријеме које смо заједно проводили. Драги наш Кићо, нека ти је вјечна слава и хвала ти за све – рекао је Горан Селак, директор КПЗ Бањалука и пријатељ покојног Ернаута.

Трагичну и изненадну смрт Бранислава Ернаута – Киће његови пријатељи и познаници примили су са невјерицом. За све њих, Ернаут ће остати упамћен као велики човјек великог срца, храбар, увијек позитиван, способан и марљив.

Сахрана Бранислава Ернаута

Ернаут је преминуо у Београду 16. октобра од посљедица пуцања анеуризме у мозгу, након што му је дан раније позлило током трчања у бањалучком парку Младен Стојановић.