latinica  ћирилица
13/09/2019 |  21:45 ⇒ 21:46 | Аутор: СРНА

Михајловићева на тренингу младих одбојкашица Бимал Јединства

Златна српска одбојкашака репрезентативка Бранкица Михајиловић и градоначелник Брчког Синиша Милић присуствовали су вечерас тренингу најмлађих чланица Женског одбојкашког клуба Бимал Јединство.
Брчко - Михајловић, Милић - Фото: СРНА
Брчко - Михајловић, МилићФото: СРНА

Михајловићева, која је са репрезентацијом Србије освојила европско злато, рекла је новинарима да ће сљедеће године у Брчко донијети и олимпијско злато.

- Драго ми је што сам у свом граду, са својим људима којима сам донијела још једну медаљу. Искрено се надам да можемо остварити још један велики успјех на Олимпијским играма у Токију сљедеће године - рекла је Михајиловићева.

Она је изразила наду да су спортисти најбољи представници свог града и држава за које играју и примјер сазријевања младог човјека.

Милић је честитао Михајловићевој за још једно освојено европско злато, истакавши да је она понос свих грађана, те да је сигуран да ово није посљедњи пут да се радују њеним успјесима.

- Умјесто оних бирократских пријема хтјели смо да нашу шампионку дочекамо на мјесту гдје све почиње када је ријеч о одбојци у Брчком - истакао је Милић.