latinica  ћирилица
15/08/2019 |  16:04 ⇒ 21:22 | Аутор: СРНА

Цазин: Отац убио сина селефију?

У насељу Шепићи, код Цазина, данас је након породичне свађе отац убио сина, саопштено је из Министарства унутрашњих послова Унско-санског кантона.
Цазин (Фото: Општина Цазин) -
Цазин (Фото: Општина Цазин)

Полицијској станици Цазин данас је пријављено да се у насељу Шепићи чује пуцњава из дворишта породичне куће власништво мушкарца чији су иницијали Б.С.

Одмах по запримљеној пријави на мјесто догађаја упућена је патрола Полицијске станице Цазин, која је у дворишту породичне куће затекла власника објекта Б.С. /75/ и његовог сина Б.В. /53/ који није давао знакове живота.

На мјесто догађаја изашла је и дежурна екипа Дома здравља Цазин, која је констатовала смрт Б.В, на чијем тијелу су установљене повреде врата и грудног коша нанесене, највјероватније, ватреним оружјем, наводи се у саопштењу.

- Оперативним радом на терену, полицијски службеници дошли су до сазнања да постоје основи сумње да је извршилац овог кривичног дјела власник породичне куће Б.С, односно отац убијеног лица Б.В. Он је одмах лишен слободе и приведен у просторије Полицијске станице Цазин - наведено је у саопштењу МУП-а.

Извор из полиције потврдио је за Дневни аваз да је данашња трагедија кулминација свађе која је дуже трајала, те да је убијени син био конфликтан и "нагињао мало селефијама".