latinica  ћирилица
15/08/2019 |  11:49 ⇒ 17:33 | Аутор: СРНА

Отварање најдужег планинског боба у региону (ВИДЕО)

На Јахорини ће данас бити свечано отворен најдужи планински боб у региону, најављено је из Олимпијског центра Јахорина. Свечано отварање ће бити одржано у новом објекту поред вјештачког језера, у непосредној близини силазне станице шестосједа Пољице.

Олимпијски центар Јахорина истиче да се планским инвестицијама жели позиционирати на мапи најпожељнијих туристичких дестинација југоисточне Европе и када је љетна туристичка сезона.

Изградња ове највеће љетне, адреналинске, атракције, планинског боба на шинама чија је дужина 2.500 метара, уједно и највећег у овом дијелу Балкана, је само један од сегмената успјешне стратегије, навели су из овог центра.

Према програму, у 14.30 часова предвиђено је окупљање учесника на платоу Пољице и организовани одлазак шестосједом до врха, у 15.00 часова окупљање учесника на полазу боба на шинама /поред вјештачког језера/, у 15.15 часова програм свечаног отварања и конференција за медије којој ће, осим високих званичника, присуствовати директор Олимпијског центра Јахорина Дејан Љевнаић и предсједник Надзорног одбора Недељко Елек.