latinica  ћирилица
14/08/2019 |  07:40 ⇒ 09:20 | Аутор: РТС

Милојевић: Поносан сам на играче, побједа за Србију

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић послије елиминације Копенхагена изјавио је да је поносан на своје играче и поручио да су побиједили за Србију.
Тренер Звезде Владан Милојевић - Фото: РТС
Тренер Звезде Владан МилојевићФото: РТС

Црвена звезда савладала је Копенхаген након бољег извођења једанаестераца, чиме је изборила учешће у Европи.

- Шта рећи, не знам одакле да почнем и гдје бих завршио. Знали смо да ништа ново нећемо видјети од Копенхагена него оно сто смо видјели у Београду. Ми смо били од јавности малтене већ прежаљени јер смо играли против феноменалне екипе. Досли смо овдје да одиграмо за нас, насу породицу, навијаче и Србију. Рекао сам играчима да нема везе колико ћемо играти, али неко од нас мора да побједи и рекао сам да људи планирају, али Бог одлучује - емотивно је испричао Милојевић на конференцији за медије.

Како је навео, овакве утакмице се играју за пролаз, не за љепоту.

- Са играчем мање против Копенхагена је јако теско али видите како све дође на своје. Као и паненка младог Винда, видите како се све обрне у животу. Играчи су дали посљедњи атом снаге, хвала навијачима који су показали. Да смо могли да имамо више карата, они би испунили цијели стадион. Очекујемо их у Швјацарској на Јанг Бојсу - рекао је Милојевић и додао да је срећан због побједе, али и да нису прошли, "капа доле играчима".