latinica  ћирилица
12/07/2019 |  15:41 ⇒ 15:45 | Аутор: Index.hr

Објављена снимка стравичне несреће на наплатним кућицама (ВИДЕО)

Појавила се снимка јучерашње стравичне несреће на наплатним кућицама Света Хелена недалеко Загреба у којој је тешко повријеђено троје људи.
Несрећа на наплатној станици Света Хелена код Загреба - Фото: Facebook
Несрећа на наплатној станици Света Хелена код ЗагребаФото: Facebook

Страдали су родитељи и дијете који су у јако тешком стању, у индуцираној коми, сазнаје РТЛ из неслужбених извора. Снимка показује да је аутомобил марке БМW чаковечких регистрација у пуној брзини дошао до наплатних кућица, гдје су на ред чекала два аутомобила мађарских регистрација. Због неприлагођене брзине, БМW се забио у аутомобиле. Како причају свједоци, на мјесту несреће нису се видјели трагови кочења.

Најгоре је прошао аутомобил у који се забио БМW у пуној брзини. Испред њега је био један аутомобил који је плаћао путарину па се у тренутку ударца нашао дословно згњечен између два возила.

Тај је аутомобил од силине ударца ударио и у наплатну кућицу и посве је смрскан. Фотографије с мјеста несреће показују колико је ударац трећег аутомобила био силовит.

У кућици је била благајница, али, на срећу, ништа јој се није догодило.

Ватрогасцима је требало 45 минута да из смрсканог возила извуку брачни пар с дјететом. Први аутомобил у низу такође је оштећен и од силине ударца одбачен је неколико метара напријед.