latinica  ћирилица
11/06/2019 |  21:36 | Аутор: СРНА

Додик: Новоизабрана структура - покретачка снага и подршка институцијама

Предсједник СНСД-а Милорад Додик изразио је очекивање да ће новоизабрана структура Младих социјалдемократа у Добоју бити покретачка снага и подршка институцијама власти у овом граду.
Додик у Добоју - Фото: РТРС
Додик у ДобојуФото: РТРС

- Вјерујем да ће ново руководство бити агилно и наставити оно што је плејада младих у СНСД-у чинила, а то је да се организује на најбољи начин, окупи највећи број младих, а да у изборној кампањи одраде свој дио посла и направе добру атмосферу. Мислим да је у Добоју све створено за велике подухвате и активност СНСД-а и напредак овог града - истакао је Додик.

Он је истакао да му је драго што ствари функционишу на нивоу Скупштине града и градоначелника, те да поздравља оно што предсједник добојског Повјереништва градског одбора СНСД-а Обрен Петровић чини у погледу укрупњавања и јачања СНСД-а.

- Очекујем да ће то дати резултате за град Добој. Већ видимо сасвим нову синергију између локалне и републичке структуре власти, што је требало грађанима - рекао је Додик новинарима у Добоју гдје је вечерас одржана Изборна конференција Младих социјалдемократа.

Предсједник Повјереништва градског одбора СНСД-а Добој Обрен Петровић истакао је да добојски СНСД ради пуном паром, те да ће бити најјача политичка партија у овом граду и Републици Српској и да ће идуће године на изборима побиједити великим резултатом.

Новоизабрани предсједник Младих социјалдемократа Добој Александар Гогановић рекао је да му је велика част што је изабран на ову функцију, те да очекује изазове на које ће знати одговорити захваљујући подршци лидера СНСД-а Милорада Додика и предсједника Повјереништва Обрена Петровића.

- Ово ће бити најјачи актив младих у Српској. Похвалио бих и досадашњи рад актива и његовог предсједника Александре Вулић која га је успјешно водила - навео је Гогановић.

Он је најавио да ће радити на повећању броја чланова Актива младих како би показали снагу омладине у Добоју, али и да би побољшали њихов положај