latinica  ћирилица
11/06/2019 |  17:16 ⇒ 17:19 | Аутор: СРНА

Мајдов упознао Додика о одличном почетку такмичарске сезоне

Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик разговарао је данас у Источном Сарајеву са џудистом Немањом Мајдовим о одличном почетку такмичарске сезоне, оствареним резултатима, као и о плановима за будућност.
Немања Мајдов и Милорад Додик (Фото: twitter.com/SNSDDodik) -
Немања Мајдов и Милорад Додик (Фото: twitter.com/SNSDDodik)

Мајдов је након састанка рекао Срни да он и његов тим имају велику подршку Додика, Владе Републике Српске и Министарства породице, омладине и спорта, који су му омогућили да има оптималне услове за тренинг.

- Предсједник Додик је и мом тиму и мени помогао да изградим добре услове и константно ми помаже да постигнем што боље резултате, тако да смо ми један тим који заједно побјеђује. Огромну захвалност дугујем предсједнику, али и Влади Српске и ресорном министарству - нагласио је Мајдов.

Мајдов је истакао да је ове године остварио најбољи почетак сезоне икада, освојивши три медаље на великим такмичењима и освајањем битних бодова за остваривање олимпијске норме.

- Освојио сам први гранд-при у Маракешу /Мароко/, први гренд-слем у каријери у Бакуу /Азербејџан/, а освојио сам и медаљу на гранд-при такмичењу у Кини. Ово је за мене почетак сезоне из снова и представља најбоље резултате у мојој досадашњој каријери, ако се изузме титула свјетског првака 2017. године - рекао је Мајдов.

Он је додао да у Источном Сарајеву тренутно борави дио мушке џудо репрезентације Србије, која се спрема за предстојеће Европске игре у Минску.