latinica  ћирилица
11/06/2019 |  16:58 | Аутор: СРНА

У Подгорици и Тузима заплијењено 85 килограма дроге

Црногорска полиција претресом на више локација у Подгорици и Тузима заплијенила је више од 85 килограма дроге и ухапсила два лица.
Подгорица - дрога - Фото: СРНА
Подгорица - дрогаФото: СРНА

Управа полиције Црне Горе саопштила је да је на четири локације у Подгорици заплијењено више од 10 килограма марихуане, као и мања паковања кокаина, хероина и марихуане намијењена уличној продаји, те лишена слободе два лица.

- Осим тога, службеници Станице граничне полиције Подгорица су, у одвојеној активности, на подручју Тузи заплијенили око 75 килограма марихуане - наводи се у саопштењу.

Полиција је у Подгорици у кориту ријеке Рибница пронашла џак са 10,8 килограма марихуане.

Службеници полиције су извршили претресе станова на четири локације које користе лица Д.К. /57/, Л.Л. /21/, С.С. /34/ и Т.М. /23/.

- Пронађено је седам паковања кокаина, осам паковања хероина и два паковања марихуане који су, како се сумња, били спремни за тзв. уличну продају. Лица Д.К. и С.С. су се бавила набавком и стављањем у промет дрога кокаин, хероин и марихуана, те су њих двоје лишени слободе - наводи се у саопштењу.

У кањону ријеке Цијевна на подручју општине Тузи заплијењена су три џака са око 75 килограма марихуане.

О свему је обавијештен државни тужилац, као и полиција Албаније.

У Црној Гори полиција је од почетка 2019. године заплијенила више од тону дроге, док је у прошлој години заплијењено 3,3 тоне.