latinica  ћирилица
11/06/2019 |  12:09 ⇒ 12:24 | Аутор: srpskainfo.com

Пале: Откривено више случајева илегалног приређивања игара на срећу

Инспектори Одјељења за инспекцијски надзор Републичке управе за игре на срећу јуче су открили више случајева илегалног приређивања игара на срећу на Палама.
Илегално приређивање игара на срећу, Пале (фото: Republička uprava za igre na sreću / RAS Srbija) -
Илегално приређивање игара на срећу, Пале (фото: Republička uprava za igre na sreću / RAS Srbija)

Неовлаштено приређивање игара на срећу откривено је на аутоматима за игре на срећу у угоститељском објекту "Кавали", власништво К. М, који се налази у Улици Српских ратника бб, општина Пале.

Истог дана, инспектори су утврдили неовлаштено приређивање игара на срећу на терминалу за спортско клађење и електронске игре, власника М. К, у угоститељском објекту "Фламинго", у улици Светосавска бб, општина Пале.

У оба случаја, предмети којима је почињен прекршај су привремено одузети, а против одговорних лица биће предузете мјере и радње прописане Законом о играма на срећу.

- Такође, инспектори су јуче у аутомат - клубу, на адреси Добросава Јевђенића бб, општина Пале, утврдили одређене неправилности, па су на основу овлашћења из Закона о играма на срећу принудно затворили и запечатили клуб до отклањања утврђених неправилности – службеница за односе с јавношћу Недељка Бреберина.